GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

per a petits negocis i escriptors/es

Augmenta la teva presència en línia amb un objectiu i un bon disseny.

HOLA!

Soc l’Anna.

Community manager, editora i escriptora.

Ajudo a persones com tu a gestionar les seves xarxes socials i a promocinar els seus llibres.

És un problema común, sobretot quan no tens experiència, ni recursos, ni tampoc temps per aprendre. Tot i això, una presència en línia efectiva pot ser clau per l’èxit del teu negoci o carrera com a escriptor/a.

Per què? Fàcil: avui en dia les xarxes socials formen part del nostre dia a dia. Son una de les principals formes de comunicació. I les noves generacions ja busquen més allà que al Google. Digue’m… No has buscat algun restaurant o botiga a les xarxes per veure com son els seus productes? O no t’has enterat d’una novetat editorial per una foto que has vist a l’Instagram?

Foto de Eaters Collective a Unsplash

És per això que una mala presència en línia pot fer que perdis visibilitat, tinguis menys seguidors i menys clients potencials. Imagina’t què passaria si quan busquessis quell restaurant a Instagram descobrissis que no té pàgina… no et semblaria poc professional? Com no tinguessin un menú a la porta del local per saber quin tipus de menjar hi serveixen.

No et preocupis! Para això hi soc jo. Perquè como a community manager t’ajudo a gestionar les teves xarxes socials perquè els hi treguis el màxim rendiment.

Amb la meva experiència en la creació de continguts que captin l’atenció dels teus clients i seguidors, i també en la gestió de xarxes socials, t’ajudaré a augmentar la teva presència en línia i a millorar l’engagement amb la teva audiència.

A més, com a escriptora amb diversos llibres publicats, llibretera durant 10 anys i màster en Edició Digital, entenc de primera mà les teves necessitats i reptes específics si et dediques a l’escriptura o tens un negoci dedicat a la literatura (ja sigui una editorial, una llibrería o una escola d’escriptura).

Alguns dels serveis que t’ofereixo:


Gestió de xarxes socials

Gestiono una o varies de les teves xarxes de forma completa: preparo el calendari de publicacions, dissenyo el contingut, el publico i interactuoo amb els teus seguidors.


Creació de continguts

Si el què vols es gestionar tu mateix/a les teves xarxes, però no tens temps o coneixements per crear un contingut que ressalti, aquest és el teu servei.


Creació de marca d’escriptor/a

Estàs començant a les xarxes o no aconssegueixes els resultats que busques al teu perfil d’escriptor/a? T’ajudo a treballar en la teva marca.


Auditoria de xarxes socials

Si sents que alguna cosa no funciona a les teves xarxes, però no saps què és, analitzo el teu perfil i et passo un informe amb els teus encerts i errors, i et donc consells per millorar.

Tot això sona molt bé, però potser et preguntes què hi guanyes tu si treballes amb mi…

T’ho explico molt ràpid:

  • TENS UNA PRESÈNCIA EN LÍNIA MÉS PROFESSIONAL: Dissenyo una estratègia a mida que t’ajuda a donar a conèixer el teu producte, servei o llibre; i preparo el contingut efectiu per captar l’interès del teu públic. ¡Tot això fa que generis una impressió més positiva en els teus seguidors, perquè només de veure els teus posts es senten més conectats a tú!
  • ESTALVIES TEMPS: Soc emprenedora i soc escriptora, i sé que «temps» es una cosa que no tens. Si em deixes ajudar-te, et trec un dels pendents de la llista infinita que sempre tens a l’agenda.
  • POTS MILLORAR AQUELLS ELEMENTS QUE FALLEN A LES TEVES XARXES: Els teus posts no tenen l’arribada que voldries? No aconsegueixes comentaris? Analitzo què pot estar passant i et proposo solucions.

“Es un placer trabajar con una persona que empatiza tanto como Anna. Además, para mi desconocimiento absoluto de las RRSS, es muy gratificante. Noto claramente el aumento de actividad, seguidores, etc.”.

Miguel Stirner
Autor de Música moderna

“Anna es supereficiente y profesional. Ha sido un placer trabajar con ella”.

Sofía Barker
Editora i traductora, Las escritoras de Urras

L’Anna és una gran professional. Us la recomano per al vostre negoci”.

Mireia Roura

Gerent, Carns J. Roura Bagué S. L.

Alguns dels projectes i negocis que han confiat en els meus serveis:

Carns J. Roura Bagué

Las escritoras de Urras

Portal del escritor

Farmacia Ruscalleda i Farmacia Valls

Vols treballar amb mi?

¡Sígueme en redes!

Crea un sitio web o blog en WordPress.com